Oslonite se na iskustvo!

Ponosni smo što smo prisutni od samih početaka. Naša priča započela je davne 1990. godine, kada smo pokrenuli agenciju VSP Nekretnine. Svoju viziju poslovanja nekretninama ostvarili smo 1998. godine, a 2016. godine agencija VSP Nekretnine je postaje Kapital Nekretnine d.o.o. zadržavajući istu adresu kao temelj naše uspješne povijesti.

U srcu Kapital Nekretnina d.o.o. nalazi se tim stručnih, iskusnih i predanih agenata koji svoj posao obavljaju s ljubavlju i strašću. Osnovani smo s ciljem pružanja potpune usluge koja garantira sigurnost i učinkovitost u svim aspektima vezanim uz kupoprodaju nekretnina.

Od samih početaka našeg poslovanja, naš glavni cilj i temeljno načelo je biti Vaš siguran partner. Njegujemo zadovoljstvo naših klijenata koje nas neprestano motivira da u svakom poslovnom odnosu budemo stručni, pouzdani i etični partneri. Naša predanost ostvarivanju najboljih rezultata temelji se na najvišim etičkim standardima.

Naša veličina nam omogućuje da svakom klijentu posvetimo posebnu pažnju na svim razinama, dok istovremeno posjedujemo snagu i kapacitete da s povjerenjem prihvatimo sve izazove koji nam se postavljaju.